Joe píše

  • 25.02.2020 940 slov

    Dvacátýčtvrtý rižský týden - téměřznovuškolní

    Týden, který je prvním semestrálním pro druhý můj semestr se zvrhne spíše v přehlídku dalších výletů, vzhledem k tomu, že i přes své umístění na začátku února, je poměrně slunný, i když zmrzlý. I škola tak nějak začíná, konečně nová dávka nových předmětů s novými znalostmi (a ne filozovofání o ceně smrti v teorii her).

  • 18.02.2020 1739 slov

    Dvacátýtřetí rižský týden - eSnový

    Týden, kterým vítá místní sekce celoevropské studentské organizace všechny nově přijíždějící Erasmáky, je již dvacátým třetím v pořadí tohoto zážitku s názvem "Joe na Erasmu". Riga pořád přemýšlí, jakou tu zimu si vlastně vybere, většina ze známých i bližších za zimní semestr je fuč a přeživší vítají nově příchozí.

  • 06.02.2020 1314 slov

    Dvacátýdruhý rižský týden - dojemně-vítací

    Týden, který je tak napůl v zimním semestru a napůl už v tom novém, letním semestru - samozřejmě ne dle kalendáře, ale dle významu pro samotné erasmáky. A také nejspíš první týden bez nějakého dedikovaného výletu, nepočítám-li pondělní návrat z výletu do Ruska.

  • 31.01.2020 2954 slov

    Dvacátýprvní rižský týden - petrohradský

    Týden s mohutným dokončováním všeho rozdělaného a výletem do Ruské federace. A to je vám, panečku, teprve výlet. True slavs na cestě do velkého Ruska aneb máme rádi levné a dlouhé výlety.

  • 23.01.2020 1251 slov

    Dvacátý rižský týden - výletový

    Dobré ráno milá, zpívá David Stypka v jedné ze svých proslavenějších skladeb Ewě Farné - propůjčím si z jeho tří úvodních slov dvě a rád nimi pozdravím i mého čtenáře - takže dobré ráno, poledne, odpoledne, večer, milý čtenáři, dostal ses k tomuto článku jistě rád, protože se jistě plný zvědavosti chceš dozvědět, co říká Joe na druhý kalendářní týden v Rize.